Home » Voetbalclinic

Voetbalclinic

Is jullie klas door het lesprogramma van de Voetbaltoer helemaal wedstrijdfit geraakt? Dan maakt jullie klas kans op één van de felbegeerde Rabo AZ Voetbaltoer clinics. De clinics staan onder leiding van AZ Jeugdtrainer Michael van Zijtveld. AZ organiseert deze voetbalclinics vanaf begin juli 2017.

Een middag trainen als een AZ Jeugdteam?

Tijdens de clinic laat de klas zien veel te hebben geleerd van het lesprogramma, en zijn zij voor een ochtend/middag echte AZ Jeugdspelers. Iedereen kan deelnemen aan de Rabo AZ Voetbaltoer Clinic en voetbalplezier staat voorop. Spelenderwijs maakt de klas kennis met vaardigheden als dribbelen, samenspel, afronden en teamspirit. Daarnaast krijgen de kinderen een heuse AZ-sportmaaltijd! De clinic is leuk en geschikt voor jongens én meisjes!

Hoe kunnen jullie een Rabo AZ Voetbaltoer Clinic winnen?

Om de clinic te kunnen winnen, moet de klas het volledige lesprogramma van de voetbaltoer doorlopen en de eindopdrachten van de vier thema’s inleveren via deze website. Op de eindopdracht van het thema samenwerken kan uiteindelijk gestemd worden door het publiek. De klas moet dus zoveel mogelijk stemmen proberen te verzamelen voor hun eindopdracht. Dit kan door vaders, moeders, opa’s, oma’s, andere familieleden en vrienden en vriendinnen te vragen om op de eindopdracht te stemmen. Al deze stemmen bepalen 50% van de eindscore. De overige 50% van de eindscore wordt bepaald door het oordeel van een officiële jury bestaande uit medewerkers van AZ en de Rabobank. De klassen met de hoogste totaalscore winnen de felbegeerde Rabo AZ Voetbaltoer Clinics!